Välkommen blivande PIM/PIKARE till Halmstads Nollning 2019!!!

Vi gläds åt att just DU har valt att studera på Högskolan i Halmstad, och ser fram emot att träffa dig.
För att starta din studenttid på bästa sätt rekommenderar vi dig att lära känna campus, staden och din klass genom att delta på Nollningen 2019. Helt klart ett minne för livet!
Bra att veta är att alla aktiviteter är frivilliga och att det alltid kommer finnas personer med viss sjukvårdsutbildning på plats. Vi vill även informera om att det kommer finnas studenter som bär maskering. Du som deltar i nollningen kommer att kallas för ”nolla” detta göra du tills dagen då du tagit ditt första högskolepoäng.

Viktiga tider:
– 22 augusti är det samling klockan 09.00 utanför Trade Center på campus (ett högt glastorn som är omöjlig att missa) och vi kommer att stå och vifta med en dödslila flagga, det är där du hör hemma så leta efter den.
– Upprop/inskrivning, obligatoriskt för att behålla din plats i programmet och bli en del av PIM- familjen. 27/8 augusti klockan 14:15-15:15 i I108-idrottshallen. Vi kommer såklart hjälpa dig att hitta rätt.

Kostnader:
Kårmedlemskapet kommer ge dig många fördelar som exempelvis ett mecenatkort laddat med mängder av rabatter och även möjligheten att delta på nollningen. För att vi ska kunna ha så roligt som möjligt kommer du även behöva betala en nollningsavgift. Där vi har inkluderat aktiviteter och dryck (både alkoholhaltiga och alkoholfria alternativ) alla dagar samt mat vissa dagar. Du kommer behöva betala 150kr kontant (INGA MYNT) och 226kr via appen VIPmonkey i nolleavgift. Nollningsavslutning, kommer vara sista dagen under nollningen 31/8. Det är en avslutningsfest för alla som deltagit på nollningen. Detta kommer kosta 299 kr och biljetter hittar du via VIPMonkey- appen.

Boende:
Vi har full förståelse för att alla inte har hittat bostad under nollningen och vi kan därför i viss mån erbjuda tillfälliga lösningar. Kontakta oss via mail (se nedan) för mer information. Bostadsproblem ska inte vara ett hinder för att delta. Kom ihåg att skaffa hemförsäkring om du hittat en egen bostad.

Kontakt:
Har du frågor, funderingar eller information som är bra för oss att veta om dig (ex. allergier, specialkost eller andra behov) tveka inte på att höra av dig. Det kan du göra via våra mammor Malin 070-357 33 29 eller Linnéa 076-174 68 26 samt via pim@nollning.nu.
Det finns INGA dumma frågor så var inte rädd för att höra av dig. Det finns även bra info
på http://pim.nollning.nu samt på http://hh.se.

Fokus dessa dagar kommer vara att lära känna varandra och personer från andra program. Vi kommer under nollningen erbjuda tillställningar med alkohol och alkoholfria alternativ. Viktigt att veta är att ingen egen alkohol får medtas på eget initiativ under nollningen.

Vi ser framemot att spendera tio fartfyllda dagar tillsammans med dig!